Karrierváltás online oktatással?

Gyermeket vállalni az egyik legnagyobb és legszebb ajándék egy nő életében. Nemcsak gyönyörű feladat, de egy olyan új élethelyzet, mely sok addig nem ismert kérdést is magával hoz.

A jelenség, miszerint a nők nehezen tudnak kisgyerek mellett tanulni, vagy akár sokkal bonyolultabban tudnak karriert váltani, még mindig él. Egy lurkó – vagy akár több – mellett ugyanis sokkal limitáltabb egy nő ideje. Kezdetben ugyanis valóban a nap 24 óráját lefoglalja a rengeteg teendő és a teljesen új helyzet. Ahogy azonban az örökös cseperedik, kialakul a napi rutin, egyre többször előkerül a kérdés: hogyan tovább? Az anyuka szeretne valami újat tanulni, és a választása a programozásra esik.

Valóban hatékony az online programozás tanulás gyermek mellett?

Nem meglepő, hogy az online tanulástól egy kicsit mindenki tart. Egyáltalán nem furcsa, hiszen kvázi kötelező elemként kaptuk meg ezt a Coviddal együtt, és jóval gyorsabb ütemben, mint az valaha elképzeltük.

A StudiCore mondhatjuk, hogy elébe ment az eseményeknek, hiszen jóval a Covid előtt, 2016-tól foglalkozik online oktatással.

Ha a kismamákról van szó, nekünk az a tapasztalatunk, hogy az online programozás oktatás egy valódi lehetőség, amellyel kifejezetten jól lehet élni ebben az élethelyzetben is!

Miért gondoljuk azt, hogy a programozás alapjait jó szívvel ajánlhatjuk kismamáknak is?

Egyfelől azért, mert online rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy minden hallgatónk a saját tempójának megfelelően, saját igényei szerint tudjon haladni. Nincsenek általunk megszabott mérföldkövek és határidők.

Segítséget mindenhol nyújtunk, ahol arra igény van, sőt kifejezetten figyelünk hallgatóink haladására, hiszen mi tisztán látjuk azt, hogy ki hol tart a tanulmányokban.

Ha szükség van rá, mentort is tudunk biztosítani a hallgatónak, aki csak vele foglalkozik írásbeli konzultáció keretein belül, ha probléma adódik.

Milyen nálunk egy online programozó tanfolyam?

Azt kell, hogy mondjuk, hogy mindenképpen időtakarékos, családbarát és rendkívül rugalmasan szervezhető. Mindemellett hatékony és olyan tudást ad, mellyel a munkaerőpiacon új lehetőségek nyílnak meg a kismama előtt.

Programozóként ugyanis rugalmasan, home office-ban, részmunkaidőben, de akár projekt keretein belül is dolgozhat. Így sokkal könnyebben meg tudja valósítani az anyagi függetlenséget, és jóval kiegyensúlyozottabbá válhat – anyukaként is.

Legyél független, dolgozz bárhonnan, és legyen egy új szakmád! Várunk téged programozás kezdőknek online tanfolyamunkon!