• StudiCore Online Simple / Java SE tanfolyam

  megrendelés

StudiCore Online

A StudiCore Online Java egy online tanfolyam, melynek segítségével megszerezheted azt a tudást, ami ahhoz kell, hogy elkezdhess kezdő Java programozó állásokra pályázni.
A tanfolyam tartalmaz:

 • tömör, könnyen áttekinthető, magaddal vihető írásos elméleti anyagokat
 • az olvasott anyag megértését ellenőrző kvízeket
 • programozási feladatokat
 • a programozási feladatokhoz automatikus kiértékelőt
 • azonnali visszajelzést

ÚJ StudiCore Online SIMPLE csomag

 • egyszerű ismétlődő bankkártyás fizetés
 • előfizetéses rendszer
 • 5 nap ingyenes próba
 • 0-24 elérhető oktatási rendszer
 • most bevezető áron 50% árelőny*
*korábbi StudiCore Online Basic csomag árához képest

Árak

bruttó 19.500 HUF / hó

45 EURO + ÁFA** / hó

**ÁFA a lakóhely szerinti ország által meghatározva

Mire leszel képes, ha elvégzed ezt a tanfolyamot?

Miben vagyunk mások?

Először is abban, hogy a mi célunk az, hogy ne csak megtanuld, hanem meg is szeresd a programozást, és ne csak megtanuld, hanem magabiztos, önbizalommal teli legyél.

Hogyan érjük el?

 • A fejezeteink fokozatosan nehezedő kihívás elé állítanak.
 • A beküldött programjaidról azonnali visszajelzést kapsz, így gyakorlatilag számítógépes játékká válik a tanulás, amire rá lehet kattanni.
 • Oktatóink készen állnak arra, hogy ne csak szakmailag nyújtsanak segítséget, hanem emberileg is támogassanak az úton – ha igényled. Mert minden tanulási folyamatban vannak mélypontok, a mi célunk az, hogy akkor se add fel!
 • Egy általános tanfolyam esetében az, hogy melyik témában milyen jártasságot szerzel, az a fix tanfolyami hossz miatt számos szemponttól függ – nálunk csak akkor mehetsz tovább a következő témára, ha az aktuálisat kellően jól elsajátítottad. Ez biztosítja azt, hogy minden témát megfelelő mélységben magadévá tegyél. Amikor minden témát megfelelő szinten sajátítasz el, magabiztosan állhatsz a kihívások elé.

Csak ajánlani tudom a StudiCore-t. Én bármilyen programozási tudás/tapasztalat nélkül kezdtem a tanfolyamot. Egyszerűen azért, mert tudni akartam, meg tudom-e tanulni, tetszik-e.

Az online kurzus legnagyobb előnye, hogy a saját tempódban tudsz haladni, és akkor foglalkozol vele, amikor Neked van rá időd. Az elméleti rész jól követhető, és az automata hibajavító üzenetei is sokat fognak segíteni, ha elkadasz. Az anyagok egymásra épülnek, fokozatosan nehezednek, és a számos fejezetenkénti feladat rákényszerít az elméleti rész megértésére. Szükség esetén az oktató segít, nemcsak az adott feladat megoldásában, de rámutat számos dologra, amiben esetlegesen fejlődnöd kell.

Nekem nagyon meghozta a kedvemet a programozáshoz. 🙂

Miben vagyunk mások, mint egy könyv vagy videótanfolyam?

A programozás tankönyvek és videótanfolyamok legtöbbször csak az elmélet precíz és didaktikus leírását írják le vagy mutatják meg.
Jobb esetben a könyvben vagy a videóban vannak gyakorlati feladatok is, de azokat vagy megoldod, vagy nem, és hogy jól oldottad-e meg, azt nem ellenőrzi soha senki.

Nyilván nem, mert ha megtenné, akkor nem kerülhetne nagyságrendileg 10-20 dollárba.

Nagyon tetszik a tananyag minősége. Tényleg lényegre törő az elmélet, a megfogalmazások könnyen érthetőek. A legjobb rész viszont a feladatok megoldása. Sikerélményt ad és érzed magadon, hogy tényleg megtanultad. Teljesen elűzi a bizonytalanságot.

Azért vágtam bele a programozás tanulásba mert konkért terveim vannak amiket meg szeretnék valósítani, tehát „megírni”. Régebben már programozgattam, de más elfoglaltságokból adódóan sosem értem el arra a szintre amire szerettem volna. Most úgy érzem jó helyen vagyok, és mivel az online tanulás karakteréből adódóan könnyen beosztható, hogy mikor tanulok, így minden nap könnyebben ütemezhető a tanulás.

Miben vagyunk mások, mint egy tantermi tanfolyam?

Egy normál, fix tempójú (pl. tantermi) tanfolyam esetében minden témára meg van előre határozva, hogy mennyi idő jut.

 • Ez a tanulók egy részének (15-30%) túl sok, ők csak unatkoznak, és időpocsékolásnak tartják, hogy fölöslegesen ücsörögnek a tanteremben ahelyett, hogy pihennének, vagy a családjukkal töltenék az időt.
 • A tanulók másik része (20-30%) túl kevés az idő, hogy mindent jól megértsenek, ezért ők nem szerzik meg a megfelelő tudást, és így még az első csoportnál is rosszabbul járnak, mert amellett, hogy kifizettek egy rakás pénzt, eltöltöttek egy csomó időt, még az egész majdnem teljesen felesleges is volt.

Nálunk olyan tempóban haladhatsz, amiben pont annyi időt fordítasz egy-egy témára, amivel megszerzed a kellő jártasságot és magabiztosságot az adott részben, nem pedig addig, amennyi időt a tanterv az adott témára szánt. Ha neked a tanfolyam 2 hónap, akkor annyi alatt is végigsuhanhatsz, ha viszont több, mint egy évig akarsz a témával foglalkozni, vagy ismételni akarsz (felvételi előtt), akkor arra is van lehetőség.

– 3 kisgyerek mellett nincs lehetőségem tanfolyamokra járni, ott tanulni (beiratkoztam szoftverfejlesztő OKJ képzésre, ami ingyenes, 2 éves képzés, de nem akarom a csütörtök, péntek és szombati napomat ott tölteni a gyerekek helyett 🙂
– naponta 8-9 órát dolgozom a munkahelyemen (pénzügyi közgazdászként), kevés időm van, ezért rugalmas megoldást kerestem,
– legfőbb motivációm, hogy úgy látom, mivel fizetek érte jó sokat :-), ezért minőségi képzésben kapok GYAKORLATIAS tudást (nagyon fontosnak tartom: pl. sok embernek van nyelvvizsgája, mégsem tudja használni a nyelvet, mert nem volt rákényszerítve a gyakorlati használatára – én a munkám során igen) és úgy látom ebben a rendszerben rá vagyok „kényszerítve”, hogy haladjak, ne vegyek lazán egy-egy részt, ÖNÁLLÓAN oldjam meg a problémákat stb.
– jelenleg nagyon-nagyon lelkes vagyok, sikerorientáltság, ami előre visz, fontos a pozitív visszajelzés, a problémák megoldása és az VÁLTOZATOSSÁG nekem egyszerűen KELL!
Legszívesebben egész nap ezt csinálnám, de sajnos még azért dolgozni is járni kell 🙂 Hátha ez lesz majd a jövőben a munkám is. Egyébként meg szeretném megkönnyíteni a munkámat is később az „excel táblázatokon kívül is” használni valami hasznos programot: adatbáziskezelés, könyvelési programok stb. (itt megjegyezném, tetszett az ADO program 🙂

Tantermi tanfolyamStudiCore Online
IdőbeosztásFix, általában hétről hétre azonos időpont, függetlenül attól, hogy éppen a gyermekednek fellépése van, beteg vagy, a munkában kell helytállni, vagy bármilyen más dolog az, amit éppen megtennélRugalmas, te osztod be a tanulási időd. Ha éppen esti programod van, a pároddal randevúznál vagy a gyermekeiddel töltenéd az időd, megteheted, hogy utána vagy előtte tanulsz.
Utazási időBudapesten irányonként jellemzően 30-45 perc, más városokban valamivel kevesebbNincs. Fordíthatod a családodra, pihenésre vagy további tanulásra.
HatékonyságHa benne vagy abban a nagyobbik félben, amelyikhez a tanfolyamot igazították, akkor jó, kivéve, ha unatkozol és így kedvedet szegi a képzésHa nem adod fel, akkor mindent meg fogsz tanulni, amit tanítani akarunk
PróbaSokszor zsákbamacska, nem tudod mit is veszel. Előre el kell köteleződni egy olya rendszerhez, amit még nem is ismersz. Az ingyenes próba időszak alatt elköteleződés nélkül kipróbálhatod a rendszert.
Ha mégsem a te világod, bármikor lemondhatod.

Miben vagyunk mások, mint egy egyetem vagy főiskola?

Egy főiskola vagy egyetem kb. 10 szakma alapjait teszi le anélkül, hogy komolyabb mélységekbe belemenne, kiegészítve rengeteg matematikai ismerettel, melyek haszna a programozásban áttételesen jelentkezik.

Mi inkább kimondottan a programozáshoz szükséges készségeket adjuk át, de azt mélyebben, mint egy egyetemi programozási nyelv-kurzus.

Egy főiskola vagy egyetem általában legalább 3 év elfoglaltságot jelent, és ha költségtérítésesen végzed, akkor jelentős anyagi megterhelést is jelent.

Nálunk akár néhány hónap alatt is végezhetsz, töredékáron.

Ha már elmúltál 25 éves, és mégis egyetemi szintű tudást szeretnél, akkor végezd el inkább a mi tanfolyamainkat (az egyetemnél jóval kevesebb pénzért), helyezkedj el programozóként, majd ha már az új szakmádban dolgozol, akkor kezdj el a programozáshoz szükséges matematikai alapokkal is foglalkozni – külön. Mire kellően rutinos programozó leszel (mondjuk két évvel korábban, mint egy egyetem esetében), hogy szükséged legyen mélyebb matematikai ismeretekre, addigra azokat is alá tudod építeni a tudásodnak.

Nyersz két évet és egy rakás ki nem fizetett tandíjat.

A mobilalkalmazás-fejlesztés az egyik oldal ami szintén bejött, és annak is elengedhetetlen része a Java-programozás. Ebben a szakmába pont az tetszik, hogy széleskörű, és jó érzés az, ha hozzá tudok szagolni egy adott témához vagy feladatkörhöz.

Jelenleg egyetemen végzek felsőoktatási szakképzést (FOSZK), programtervező informatikából, és az ott elhangzott tananyagokat, az Önök anyagaival összehasonlítva… hát az Önöké sokkal jobban befogadható, könnyebben érthető – tanulhatóbb oldalról mutatja meg a témaköröket.

Nézegettem már sok kurzust a neten, de eddig ezt találtam a legjobbnak, ráadásul ami a legjobb, hogy MAGYAR :).

A suli befejeztével biztos, hogy elő fogok fizetni az önök tudásának elsajátításáért.

A legjobb az oldalban, hogy sajátos módon, érthetően, magával ragadóan tanít!:). A részletes érthető magyarázat nagyon jó! Az első pár PDF-ből már tanultam újat! :D. Nekem kifejezetten tetszik az is, hogy feladatok is vannak és egyből kiértékelésre kerülnek. A gyakorlati oktatást szeretem, ugyanis jobb így tanulni.

Vajon nekem való?

Ne válaszd ezt a tanfolyamot, ha arra vágysz, hogy egy helyen összegyűlj több, hasonló érdeklődésű emberrel heteken át.

És akkor sem, ha amellett, hogy végtelen motivációd van, soha semmi nem tud kibillenteni a magabiztosságodból és az alábbiak közül legalább az egyik igaz még:

 • azt gondolod, hogy a tudásért nem érdemes fizetni
 • előítéleteid vannak az online tanulással szemben
 • ha szívesebben töltesz rengeteg időt azzal, hogy előbányászd a Google-ből a választ a kérdésedre, mint hogy valaki megválaszolja azt, megspórolva neked rengeteg időt

Válaszd ezt a tanfolyamot, ha ezek közül legalább egy igaz rád:

 • az időbeosztásod hektikus (több műszak, ingadozó terhelésű munka, sok külföldi út…), ami kizárja azt, hogy fix időbeosztású tantermi tanfolyamra járj
 • nem tudod (könnyen) elhagyni az otthonodat (otthon vagy gyerekkel, mozgásodban valami korlátoz), vagy csak nem szeretsz kimozdulni
 • az estéket inkább a családoddal vagy a pároddal töltenéd, tanulni pedig máskor szeretnél
 • sajnálod az időt az utazásra
 • nem laksz nagyváros közelében
 • külföldön élsz, de szeretnél magyar nyelven tanulni
 • ha biztos akarsz lenni abban, hogy minden témát egyformán magas szinten sajátítasz el
 • még nem tudod, hogy fogod-e szeretni a programozást
 • ha szeretnéd kockázatmentes kipróbálni magad egy új témában

Mit tudok elérni a StudiCore Online-nal?

 • ha a karrierváltás a célod: több, céghez programozónak felvett tanulónkról is azt a visszajelzést kaptuk, hogy nagyon alapos Java tudással rendelkeznek. Ha a pályaváltás a célod, velünk elérheted
 • ha régebben programoztál (Pascal, Delphi, Clipper,…), akkor megtanulhatod a modern programozási paradigmákat, amik azóta lettek igazán népszerűek, amióta nem foglalkoztál ezzel a témával
 • ha egy kreatív, kikapcsoló, izgalmas, agyat megdolgoztató hobbit szeretnél, akkor a programozásban ez megvan
 • ha egyetemre vagy főiskolára készülsz, akkor azt a megnyugtató érzést, hogy a programozással nem kell majd törődnöd (míg mások esetleg megbuknak majd belőle), készülhetsz a matekra, fizikára és egyéb szórótárgyakra
 • ha emelt szintű érettségi a cél, akkor egy stabil programozási alapot, amire már könnyedén fel tudod húzni a konkrét problémák megoldását
A StudiCore online tanfolyamai véleményem szerint nagyon jó alapokat és rengeteg hasznos tudást ad.
Szoftverfejlesztőként szerettem volna elhelyezkedni és az itt tanultak alapján sikerült.
Az oktatók nagyon profik és segítőkészek. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megfelelő
skillekkel rendelkezzek, amelyek szükségesek ebben a szakmában.
Ajánlom minden leendő fejlesztőnek!

Mit kapok pontosan?

Hozzáférést a StudiCore Online oktatási rendszerhez, amely tartalmaz:

 • Java SE, Maven, Git, JPA, Spring, HTML/CSS modulokat: amelyben alaposan megtanulhatod és megszeretheted a programozást – erre garancia a vezető oktató 20, a csapat 30 éves oktatási tapasztalata
 • minden fejezethez kvízeket, amik segítenek az elméletet feldolgozni
 • feladatokat, a Java SE modulban automatikus értékelővel – ettől lesz az egész szórakoztató, élvezetes, emiatt fogsz „csak még egy feladatot” megoldani

Opcionálisan oktatói segítséget:

 • kérdéseidre választ
 • elakadás esetén támogatást
 • egy az egybeni kapcsolatot egy hozzáértő oktatóval

… nincs időm!

Sokan küzdünk azzal, hogy túl sok minden igényli a figyelmünket, túl sok minden harcol az időnkért.

Vannak, akiknek nagyon kevés ideje van egyszerre, vagy nagyon hektikusan érnek rá.

Ha közéjük tartozol, akkor a 36 havi Simple előfizetés a te csomagod!

Ezt választva – talán némi túlzással – azt is mondhatjuk, hogy ha csak a szabadságaid, a karácsonyi „punnyadás” alatt, a rossz időjárású hétvégéken foglalkozol a programozástanulással, akkor is végig fogsz érni. Mindezt havi kb. 8000 Ft-ért – cserébe ezt egyszerre kell kifizetni.

… de hát nekem nincs pénzem!

Amennyiben programozóvá szeretnél válni, mindenképpen befektetésként tekints rá: ha most átlag körül keresel, a jövedelemnövekedésed vissza fogja hozni a befektetett pénzmennyiséget és erőfeszítést. Arról nem is beszélve, hogy a tudásod nem inflálódik el.

Amennyiben viszont „csak úgy”, hobbiból, a tudásod szintre hozásaként, szellemi frissességed megőrzéséért kacérkodsz a gondolattal, azt döntsd el, hogy megérdemelsz-e magadtól havonta kb. 8000 Ft-ot (ha a 36 havi Simple előfizetést választod), amit magadra és arra költesz, amit igazán szeretnél.

Szerinted te mennyit érdemelsz magadtól?

Csomagok

Havidíjas Simple

 • Java SE: elmélet, kvízek
 • Java SE: automatikus feladatértékelők
 • fizetési ütemezés: havonta, ameddig a tanfolyam tart
 • élő, internetes, 1/1-es kapcsolattartás az oktatókkal külön vásárolható

Kinek ajánljuk?

 • akik rugalmas megoldást keresnek
 • akik szeretnek önállóan tanulni
 • akinek a fontos a szabad időbeosztás
 • akinek fontos, hogy bármikor elérhető legyen a tudás
 • akiknek nem akarnak az utazással időt veszteni
 • akik szeretnek kényelmesen otthon tanulni

19.500 Ft vagy 45 EUR+ÁFA*
havonta

Havidíjas Simple

 • Java SE: elmélet, kvízek
 • Java SE: automatikus feladatértékelők
 • írásos oktatói konzultáció külön vásárolható
 • fizetési ütemezés: havonta, ameddig a tanfolyam tart, felfüggeszthető
 • élő, internetes, 1/1-es kapcsolattartás külön vásárolható – az előfizetés ideje alatt kedvezményes áron

Kinek ajánljuk?

 • akik rugalmas megoldást keresnek
 • akik szeretnek önállóan tanulni
 • akinek a fontos a szabad időbeosztás
 • akinek fontos, hogy bármikor elérhető legyen a tudás
 • akiknek nem akarnak az utazással időt veszteni
 • akik szeretnek kényelmesen otthon tanulni

19.500 Ft vagy 45 EUR+ÁFA*
havonta

*- saját lakóhelyed szerinti ÁFA alapján

Rendeld meg most!

Ha az Európai Unión belül élsz, immár arra is van lehetőség, hogy a tanfolyami díjat EUR-ban fizesd a lakóhelyed szerinti ország területén érvényes ÁFA-val számolva. Kérlek, válaszd ki a megfelelő fület az alábbi megrendelő formon!

Jól felépített rendszer, egymásra épülő feladatok, amelyek kihívást jelentenek, ugyanakkor megoldhatók. Elégséges, de nem túlságos elméleti rész, amely kezdetben elég a haladáshoz, később pedig támogatja az egyéni kutatómunkát. Szükség esetén gyors és hasznos konzultációt kapsz és mindenben nagyon rugalmasak.

Az eddigi tapasztalataim (egyéni tanulás, a piacon fellelhető tanfolyamok) alapján csak azt tudom mondani, hogy a legtöbbet itt tanultam. Gratulálok és köszönöm, hogy lehetőségem nyílt elkezdeni a programozást.

Azért fizettem elő a tanfolyamra, mert az ingyenes részben azt tapasztaltam, hogy nagyon jó az Önök módszere, könnyen követhető. Sok programozási feladat van, és azok kiértékelése is nagyon tanulságos.

Jogászként tartottam belevágni a programozásba, de ez az oktatási forma és Dani választása jó döntésnek bizonyult. Az anyagok jól felépítettek, kellő információt adnak a téma megértéséhez és egyéni feldogozásához, ugyanakkor mentesek a túlzott, felesleges részletezéstől. Az oktatási forma előnye, hogy az egyéni hiányosságok személyre szabottan pótolhatók, bármilyen kérdés feltehető, ami egy tanfolyam esetében elképzelhetetlen. Egy-egy téma addig gyakorolható, amíg valóban megértjük, és addig nem megyünk tovább, amíg a feladatok megoldása nem megfelelő színvonalú, így nem maradnak fehér foltok az anyagban. Danitól nagyon sok pozitív visszajelzés érkezik jó megoldások esetén, ami különösen inspiráló.

Az ajándék próba idő alatt nagyon megtetszett a webes felület, az oktatási anyag felépítése. Könnyen emészthető, átlátható, ismételhető és gyakorló feladatokkal. Rugalmas, mert akkor tanulok amikor van időm és nem kényszernek érzem a tanulást.
Azoknak akik még nem hozták meg a döntést, csak azt tudom mondani, ha igazán szeretnétek jó programozókká válni, a studicore kiváló segítség ebben! Remélem idővel én is azzá válok. Örülök, hogy rá találtam!

Jól esett ez a sok agytorna a feladatok alatt! És nagyon jó érzés volt, ha valahol 100%-os feladatmegoldással tudtam továbbhaladni! Szóval összességében véve elégedett vagyok és azt tudom mondani, hogy szép munka! Nem ez az első tanfolyam, amit elvégeztem/próbáltam elvégezni, de mindenesetre ez az első, ahol számomra érezhető volt a tudásom növekedése.