Lovagold meg a munkaerőhiányt az IT piacon!

A munkaerőpiac átrendeződése egészen drámai fordulatokat vett az elmúlt években, részben a Covid miatt. Sokkal gyorsabban változó, sokkal színesebbé váló folyamatok, állandó mozgás jellemzi.

Így az is lehetséges, hogy akár új lehetőségek is nyílnak a valóban váltani akaró, motivált munkavállalók számára – tartozzanak bármilyen generációhoz!

Mik a kétségtelen előnyei az online programozás tanulásnak, ha karrierváltásról van szó?

Álljon itt mindjárt három előny!

1. Először is: biztosan el lehet végezni munka mellett.

Az online programozó tanfolyamokat hirdető cégek közül a StudiCore nagy hangsúlyt fektet arra, hogy munka mellett elvégezhető, jól strukturált anyagot állítson össze.

A StudiCore-nál mi már öt éve saját fejlesztésű, folyamatosan tesztelt és folyamatosan fejlesztett tananyagokkal dolgozunk annak érdekében, hogy valóban a legjobb tudást biztosítsuk hallgatóink számára. Visszajelzést kérünk, és kapunk is tanítványainktól.

2. Teljesen online felület

A StudiCore által kifejlesztett oktatási csomag, mely a programozást alapjaitól képes átadni a hallgatóknak, egy online oktatási platformra fejlesztett képzési rendszer.

Ezen a felületen elméleti anyagokhoz fér hozzá a hallgató, valamint feladatok, kvízek és tesztek várnak rá az egyes részek befejezésekor. Automata értékelő rendszert fejlesztettünk ki, mely kiegészíthető igény szerint konzultációs napokkal is. Az automata rendszer lehetőséget biztosít a hallgatónak, hogy a saját tempójában, a saját igényei szerint tanuljon, az egyes tudáspróbákat értékeli, könnyen érthető és használható.

3. Mindig lesznek állásajánlatok

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az IT munkaerőpiac igényei szinte kielégíthetetlenné váltak. Sok a lehetőség, jól fizető állások, akár külföldi lehetőségek is nyílnak a szakemberek előtt. A tapasztalat és az idő előrehaladtával a home office lehetősége is egyre inkább kezd elterjedni, amire a pandémia rá is erősített.

A motiváció tehát adott: ha valaki váltani akar, és igazán izgalmas, kihívást jelentő újdonságra vágyik, akkor neki találták ki az online programozó képzést.

Olyan kötetlen tanfolyam keretein belül tanulhat, mely valódi, azonnal használható tudást ad, és egy szabadabb, rugalmasabb életformát tehet a jövőben lehetővé.

A váltáshoz szükség van egy B tervre – ha képzésről van szó, akkor pedig az IT szektor a munkaerőpiac egyik meghatározó szereplője napjainkban. Olyan terület, amelynek folyamatosan szüksége van az utánpótlásra.

Ha érdekel életed lehetősége, nézd meg, miben tudunk Neked segíteni, hogy élhess vele!