Már nem leled örömödet a munkádban? Új utat kínálunk!

Napjainkban sajnos tendenciává vált, hogy egyre kevesebben vannak azok, akik valóban elégedettek a munkájukkal, a választásukkal, a karrierjükkel. Lehet, hogy hihetetlen tempóban változó világunk  is nagy mértékben tehet róla, de tény, hogy a kiégés, a fásultság, a motiváltság elvesztése egyre inkább mindennapos tényezővé vált és válik a munkaerőpiacon.

Mintha egyre szélesebb lenne az a réteg, amely egy középvezetői szintet már elért ugyan, de igazából nem érdekli, amit csinál…

Valami új legyen – de mi?

Szerencse ebben a nem túl rózsás helyzetben, hogy ez a középvezetői réteg, ha váltani akar, hajlandó új kihívások után nézni. Szeret és tud is tanulni, mert már megtapasztalta, hogy csak így lehet előre lépni – vagy mert valóban rájött arra, hogy ez az a tevékenység, amelyet egy ember sosem hagyhat abba.

Mi azt állítjuk, hogy ez a korszak, amikor a tanulás képessége válik az egyik legfontosabb kompetenciává, kétségtelenül az övéké is, tehát a motiváltságukat vesztett középvezetőké. Ők már eléggé tapasztaltak, mégis újat akarnak. Képesek energiát befektetni és újra motiválttá válni.

Ehhez pedig az egyik legjobb út, ha online programozó képzések iránt nyitnak, ami egy másik, addig kevéssé ismert utat nyithat számukra a munkaerőpiacon. Olyan rugalmas és jóval szabadabb munkalehetőségek felé mozdulhatnak el, amiket addig még nem ismertek.

Mi szól még amellett, hogy valaki programozást tanuljon otthon, online?

Nyilvánvalóan az sem elhanyagolható, hogy a saját tempójában haladhat, aki ezt választja, a saját igényei szerint. Nem kell sehova bejárni, hiszen az online képzés bárhonnan és bármikor elérhető.

Nálunk ráadásul mentor segítségét is kérheti hallgatóként, ha úgy érzi, hogy szüksége van rá.

Megéri-e programozó tanfolyamba fektetni?

Erre a válasz meglehetősen egyszerű: mindenképpen.

Az IT szektor folyamatosan fejlődik, és szintén permanensen biztosítja az izgalmas munkalehetőségeket – ráadásul világszerte. Nagyszerű, eddig nem látott feladatok és projektek várnak mindenkire, aki programozással szeretne foglalkozni. A lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen, hiszen akár napi szinten is születnek új projektek, addig nem látott feladatokkal.

Eltűntek a határok és az országok is ebben a folyamatban – ma már lehet érdemi munkát végezni a világ bármely pontjáról, ahol van internet, csak egy laptop kell hozzá.

Tehát mikor lenne érdemes váltani, ha nem most? A kérdés költői volt, de mi ezt kínáljuk!