• Ajánlat cégeknek

Csoportos oktatás

Amennyiben a kollégák továbbképzésére vagy új kollégák betanítására van szükség, személyes, csoportos oktatás kereteiben tudunk segíteni. Előre egyeztetett tematika alapján, fix ütemezéssel vállalunk csoportos oktatást.

  • Lehetőség van a személyes oktatást a StudiCore saját online rendszerével is összekapcsolni Java SE, Git és Maven témákban. Ennek nagy előnye, hogy a tanfolyam résztvevői nem kizárólag az órákon találkoznak az anyaggal, hanem alkalmuk nyílik a gyakorlásra és az elméleti anyag átismétlésére is, immár önállóan.

Junior programozók

  • Ma Magyarországon több mint 20.000 betöltetlen állás van az IT szektorban. A szakemberhiány már olyan mértéket kezd ölteni, hogy ellehetetleníti a cégek fejlődését. A cégünk online képzéseivel próbál megoldást kínálni arra, hogy a kereslet és a kínálat találkozzon. Tanítványaink jelentős hányada tehetséges pályamódosító, aki új területen szeretne érvényesülni, így ehhez megfelelő munkahelyet keres, mint junior programozó.
  • Oktatási anyagaink céges környezetben is használhatók, gyakorlat központúak, az általunk képzett új kolléga önálló munkára szoktatott, képes összeszedetten és tömören kommunikálni, hosszabb szövegeket elolvasni, motivált, gyakorlati tudással rendelkezik, így betanítása kevésbé terheli a már amúgy is túlterhelt seniorokat és céges struktúrát.