Fontos számunkra a folyamatos visszajelzés, tanítványaink véleménye. Összegyűjtöttünk néhányat.

Céges megrendelőink és partnereink:
MOL Zrt., E-Radius / DPD Group, Danubius Informatika, Ruander, Innoview
Mikor először rátaláltam a StudiCore-ra, már akkor éreztem, hogy ez perspektivikus lesz és ez be is igazolódott:
Az utóbbi idők egyik legjobb döntése volt, hogy végigcsináltam a JAVA SE tanfolyamot. Rengeteget adott nekem.
Mivel többnyire időhiánnyal küzdök, ezt nekem találták ki. Mindegy, hogy este 10-kor ülök-e le tanulni, vagy reggel, ez csak rajtam múlik és a tempó is. Így abszolút beilleszthető az életvitelembe.

Az elméleti anyagok érthetőek és lényegretörőek. A kvízek nagyon fontosak és szinte mindig adnak valami pluszt az elmélet megértéséhez.
A gyakorlati feladatokat pedig imádtam: jól kitalált, egymásra épülő, gondolkodós és a sikerélmény sem marad el a végén, így hosszantartóan biztosítja azt a motivációt, amire az embernek szüksége van.
Így vált számomra ez a tanfolyam egy örömforrássá, egy hobbivá, amihez jó leülni.

Persze sokszor vannak nehézségek, de a konzultáció lehetőséget biztosít a kérdésekre.
Amit különösen jónak tartok, hogy nem elég, ha működik valami, az a fontos, hogy JÓL működjön és folyamatosan a jó irányba tereltek.
Kezdő programozóknál szerintem ez egy nagyon fontos dolog.

A pontot az i-re természetesen a nagy program írása adja, ahol a tanultak alkalmazásával elmélyíthető a megszerzett tudás, tulajdonképpen itt érik be az egész tanfolyam gyümölcse.
Alkotni pedig elég jó érzés. 🙂
Nagyon jó alapot kaptam és használni is fogom, örülök, hogy rátok találtam anno.

Németh Krisztina a MOL Nyrt alkalmazottja

A StudiCore online tanfolyamai véleményem szerint nagyon jó alapokat és rengeteg hasznos tudást ad.
Szoftverfejlesztőként szerettem volna elhelyezkedni és az itt tanultak alapján sikerült.
Az oktatók nagyon profik és segítőkészek. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megfelelő
skillekkel rendelkezzek, amelyek szükségesek ebben a szakmában.
Ajánlom minden leendő fejlesztőnek!
Zentai Zsolt jelenleg junior Java programozó

A mobilalkalmazás-fejlesztés az egyik oldal ami szintén bejött, és annak is elengedhetetlen része a Java-programozás. Ebben a szakmába pont az tetszik, hogy széleskörű, és jó érzés az, ha hozzá tudok szagolni egy adott témához vagy feladatkörhöz.

Jelenleg egyetemen végzek felsőoktatási szakképzést (FOSZK), programtervező informatikából, és az ott elhangzott tananyagokat, az Önök anyagaival összehasonlítva… hát az Önöké sokkal jobban befogadható, könnyebben érthető – tanulhatóbb oldalról mutatja meg a témaköröket.

Nézegettem már sok kurzust a neten, de eddig ezt találtam a legjobbnak, ráadásul ami a legjobb, hogy MAGYAR :).

A suli befejeztével biztos, hogy elő fogok fizetni az önök tudásának elsajátításáért.

A legjobb az oldalban, hogy sajátos módon, érthetően, magával ragadóan tanít!:). A részletes érthető magyarázat nagyon jó! Az első pár PDF-ből már tanultam újat! :D. Nekem kifejezetten tetszik az is, hogy feladatok is vannak és egyből kiértékelésre kerülnek. A gyakorlati oktatást szeretem, ugyanis jobb így tanulni.

Szabics Norbert

Jogászként tartottam belevágni a programozásba, de ez az oktatási forma és Dani választása jó döntésnek bizonyult. Az anyagok jól felépítettek, kellő információt adnak a téma megértéséhez és egyéni feldogozásához, ugyanakkor mentesek a túlzott, felesleges részletezéstől. Az oktatási forma előnye, hogy az egyéni hiányosságok személyre szabottan pótolhatók, bármilyen kérdés feltehető, ami egy tanfolyam esetében elképzelhetetlen. Egy-egy téma addig gyakorolható, amíg valóban megértjük, és addig nem megyünk tovább, amíg a feladatok megoldása nem megfelelő színvonalú, így nem maradnak fehér foltok az anyagban. Danitól nagyon sok pozitív visszajelzés érkezik jó megoldások esetén, ami különösen inspiráló.

dr. Papp István volt ügyvéd, junior Java programozó

Meleg szívvel ajánlom bárkinek!
Mert Dani egy logikusan és következetesen felépített, gyakorlatorientált, az agytekervényeidet garantáltan igénybe vevő tananyagot állított össze.
Mert a saját tempójával haladhat az ember.
Mert a tanfolyam(távoktatás), heti két konzultációs napjával nagyon intenzív tud lenni.
Mert a céljaink a nem túl távoli jövöben összefutnak.
Én programozó akarok lenni, Ő programozót akar belőlem faragni és ez ritka, majdhogynem egyedülálló az oktatási piacon.
Örülök, hogy rátaláltam a honlapjára. Már első blikkre éreztem, hogy itt történni fog valami és megmozdulhat az állóvíz. Nem csalódtam!

Kolozsy Gábor junior Java programozó

Mindig is érdekelt a programozás, viszonylag fiatalon megismerkedtem a számítógép nem csupán játék oldali használatával, felhasználásával. Az első PC-m vásárlását követően az akkor egyik legismertebb programozási nyelvével a Pascal-lal kezdődött a számítógép “vezérlése” iránti érdeklődésem, majd főiskolai éveim alatt többek között a JAVA nyelvvel is megismerkedtem. Anno a JAVA 1.3-as verziója volt a legújabb kiadás. Sajnos, ahol éltem nem volt lehetőség programozóként elhelyezkedni, ezért évekig nem foglalkoztam vele. Majd elhatároztam, hogy váltani szeretnék – ami jelenleg úgy fest, hogy sikerülni is fog a tanfolyam elvégzése után -, újra elővettem a régi könyveimet, és újra nekifogtam a JAVA nyelvnek. Mivel a tudásom és a könyveim elavulttá váltak az idő múlásával, úgy gondoltam, hogy keresek egy olyan oktatót, aki napi szinten képben van a JAVA nyelv újdonságaival és elég tapasztalattal rendelkezik, amelyből profitálhatok. Ekkor találtam meg Dani weboldalát, felvettem vele a kapcsolatot és belevágtam az általa hirdetett online tanfolyamba, amit nem bántam meg. Igaz, nem a nulláról kezdtem, de számomra nagyon hasznos volt. Élvezet volt megoldani a feladatokat, mindig izgalommal vártam a következő leckét és annak feladatait, majd az esetleges javításokat, ötleteket a megoldásokhoz. Dani személyében egy türelmes, szimpatikus, segítőkész és igen tapasztalt embert ismertem meg. Ami nagyon tetszett benne, hogy ha valamit nem tudtam egyből megoldani, akkor arra megpróbált rávezetni, önálló munkára késztetni, nem pedig azonnal a megoldást megmutatni. Ez igen hasznos, mert szerintem ebből lehet a legtöbbet tanulni, fejlődni. Mindenkinek szívesen ajánlom, akit a programozás bármilyen szempontból érdekel, vagy azzal kapcsolatba kerül.

Kaffka István a tanfolyamon tanultaknak köszönhetően félállásban már programozó a cégénél

Tetszenek a feladatok és a lényegre törő, érthető elméleti anyagok. A feladathoz mellékelt megoldások sokat segíthetnének (amit csak a megoldott feladat után tekinthet meg a diák, mint ahogy volt is már korábban), hogy egy profi hogyan csinálta volna meg. Ezzel a diák összevetheti a saját és a tapasztalt szakember kódját. Ebből is lehetne tanulni, hogy az adott feladatot hogyan lehetett volna egyszerűbben/jobban/szebben megcsinálni.

Zentai Zsolt 

A pdf-ek jók és ami nagyon tetszik, hogy nagyon sok feladat van, amik jól begyakoroltatják az anyagot.

Búcsi Sándor István

Tetszik a feladatok sokszínűsége.

Majoros György

Az tetszik, hogy mindegyik feladat, az egy fejezeten belüliek megoldása is, mindig újabb szintre juttat el.  Nagyon szeretem az ellenőrző felületet, így jól lehet haladni. Az elméleti teszt megoldása során is mélyül az ismeret, könnyebb belefogni a gyakorlati feladatba.

Tompa Gizella

Továbbra is nagyon tetszik az oktatás minősége! Olyan dolgokat is alkalmazhatóan megtanultam már ezekben a fejezetekben, amit más oktatáson csak felületesen mondtak el és ott nem is volt írásos anyag. Itt adott esetben a lényegre törően, érthetően és logikusan megírt jegyzet újbóli elolvasásával még inkább elmélyíthető a tudásom (azaz van írásos kapaszkodó, ha valami éppen nem jut eszembe).

Pávai Tamás

Tetszik, hogy ha van valami probléma a feladattal, szinte pár óra alatt a Dani megnézi és korrigálja azt vagy, ha úgy adódik szól egyből a mentoromnak. Odafigyeltek a diákokra.

Szabó Máté

Az oktatási anyagok tényleg a lényegre összpontosítanak, áttekinthető, nem túl hosszú. A gyakorlati feladatok megadják azt szükséges kihívást, mely a fejlődéshez kell.

Kassay Tamás

Programozni jó. Egyfelől alkotói munka, ami kibillent a napi monotonitásból, másfelől ha a munka anyagi oldalát nézzük, láthatjuk, hogy szinte minden európai országban programozó hiány van. Váltani pedig sosem késő.
Én jó példa vagyok erre. 41 évesen döntöttem, hogy szeretnék megtanulni programozni, olyan szinten, hogy állast is tudjak találni.

Átvettem jó pár online ingyenes és fizetős tanfolyamot, de mindig hiányzott, hogy megfelelő irányt és ehhez segítséget nyújtó példafeladatokat kapjak, amiket át is tudok beszélni valakivel. Elkezdtem kutakodni és rátaláltam Danira. Ez jelentős változást hozott nekem. Sok évet töltöttem külföldön, ezt a tanfolyamot is még onnan kezdtem el, ami bizonyítja, hogy a Dani oktató programja a világ bármely pontjáról kiválóan működik.

Az általa összeállított tematika alapján, hétről-hétre egyre mélyebben kezdtem megérteni a java programozás alapjait. Erős alapokat kapunk, de ahogy írja is a tanfolyamleírásában ehhez szükséges egy bizonyos önállóság, hogy utánakeressünk a dolgoknak. Nem fogja a kezünket nap, mint nap, ahogy egy munkahelyen sem lehet 8 órában kérdésekkel bombázni a tapasztalt kollégákat, de pont ezzel készít fel a programozói életre.

Az eredmény pedig magáért beszél. Én egy éves aktív tanulás után junior java fejlesztőként tudtam elhelyezkedni.

Még sok dolgot kell megtanulnom, de az irány már megvan és továbbra is úgy gondolom programozni jó.

Kovács Tamás junior Java programozó

– 3 kisgyerek mellett nincs lehetőségem tanfolyamokra járni, ott tanulni (beiratkoztam szoftverfejlesztő OKJ képzésre, ami ingyenes, 2 éves képzés, de nem akarom a csütörtök, péntek és szombati napomat ott tölteni a gyerekek helyett 🙂
– naponta 8-9 órát dolgozom a munkahelyemen (pénzügyi közgazdászként), kevés időm van, ezért rugalmas megoldást kerestem,
– legfőbb motivációm, hogy úgy látom, mivel fizetek érte jó sokat :-), ezért minőségi képzésben kapok GYAKORLATIAS tudást (nagyon fontosnak tartom: pl. sok embernek van nyelvvizsgája, mégsem tudja használni a nyelvet, mert nem volt rákényszerítve a gyakorlati használatára – én a munkám során igen) és úgy látom ebben a rendszerben rá vagyok “kényszerítve”, hogy haladjak, ne vegyek lazán egy-egy részt, ÖNÁLLÓAN oldjam meg a problémákat stb.
– jelenleg nagyon-nagyon lelkes vagyok, sikerorientáltság, ami előre visz, fontos a pozitív visszajelzés, a problémák megoldása és az VÁLTOZATOSSÁG nekem egyszerűen KELL!
Legszívesebben egész nap ezt csinálnám, de sajnos még azért dolgozni is járni kell 🙂 Hátha ez lesz majd a jövőben a munkám is. Egyébként meg szeretném megkönnyíteni a munkámat is később az “excel táblázatokon kívül is” használni valami hasznos programot: adatbáziskezelés, könyvelési programok stb. (itt megjegyezném, tetszett az ADO program :-)”

Bacskai Gábor

Nagyon tetszik a tananyag minősége. Tényleg lényegre törő az elmélet, a megfogalmazások könnyen érthetőek. A legjobb rész viszont a feladatok megoldása. Sikerélményt ad és érzed magadon, hogy tényleg megtanultad. Teljesen elűzi a bizonytalanságot.

Azért vágtam bele a programozás tanulásba mert konkért terveim vannak amiket meg szeretnék valósítani, tehát „megírni”. Régebben már programozgattam, de más elfoglaltságokból adódóan sosem értem el arra a szintre amire szerettem volna. Most úgy érzem jó helyen vagyok, és mivel az online tanulás karakteréből adódóan könnyen beosztható, hogy mikor tanulok, így minden nap könnyebben ütemezhető a tanulás.

Potfay Attila, ATS IMPEX, s.r.o.

Csak ajánlani tudom a StudiCore-t. Én bármilyen programozási tudás/tapasztalat nélkül kezdtem a tanfolyamot. Egyszerűen azért, mert tudni akartam, meg tudom-e tanulni, tetszik-e.

Az online kurzus legnagyobb előnye, hogy a saját tempódban tudsz haladni, és akkor foglalkozol vele, amikor Neked van rá időd. Az elméleti rész jól követhető, és az automata hibajavító üzenetei is sokat fognak segíteni, ha elakadsz. Az anyagok egymásra épülnek, fokozatosan nehezednek, és a számos fejezetenkénti feladat rákényszerít az elméleti rész megértésére. Szükség esetén az oktató segít, nemcsak az adott feladat megoldásában, de rámutat számos dologra, amiben esetlegesen fejlődnöd kell.

Nekem nagyon meghozta a kedvemet a programozáshoz. 🙂

Érsek Júlia

Az eddigi tapasztalataim (egyéni tanulás, a piacon fellelhető tanfolyamok) alapján csak azt tudom mondani, hogy a legtöbbet itt tanultam. Gratulálok és köszönöm, hogy lehetőségem nyílt elkezdeni a programozást.

Kiss Ottó

“Mindenképpen hasznos volt a tanfolyam, mert úgy érzem egy más látásmódot kaptam, és neked külön hálás vagyok ezért! Köszönöm szépen a segítségeket!”

Dee Neolif, Neolif dESIGN

Jól felépített rendszer, egymásra épülő feladatok, amelyek kihívást jelentenek, ugyanakkor megoldhatók. Elégséges, de nem túlságos elméleti rész, amely kezdetben elég a haladáshoz, később pedig támogatja az egyéni kutatómunkát. Szükség esetén gyors és hasznos konzultációt kapsz és mindenben nagyon rugalmasak.

Szemere Gábor

Azért fizettem elő a tanfolyamra, mert az ingyenes részben azt tapasztaltam, hogy nagyon jó az Önök módszere, könnyen követhető. Sok programozási feladat van, és azok kiértékelése is nagyon tanulságos.

Hártó József

“Jól esett ez a sok agytorna a feladatok alatt! És nagyon jó érzés volt, ha valahol 100%-os feladatmegoldással tudtam továbbhaladni! Szóval összességében véve elégedett vagyok és azt tudom mondani, hogy szép munka! Nem ez az első tanfolyam, amit elvégeztem/próbáltam elvégezni, de mindenesetre ez az első, ahol számomra érezhető volt a tudásom növekedése.” /Láda Imre/

Nagyon sok iskola ajánlatát próbáltam összehasonlítani, közben tálaltam erre az oldalra ahol ott volt az ingyenes és azonnal eredményt adó online teszt, amit nagyon szórakoztató volt kitölteni és az eredmény is jó lett. (Bár szakmám miatt gyakran programozok VBA-ban ezért annyit tudtam, hogy képes vagyok összetetten gondolkozni, de a java egy más nyelv). Ezt követően megkaptam a lehetőséget, hogy az első 5 fejezetet kötelezettségek nélkül kipróbálhassam. A feladatok, a nyelvezet, a környezet és persze az azonnali eredmény, hogy jó lett-e a programom nagyon tetszett és kevesebb mint egy nap alatt átvettem mind az 5 leckét miközben mindent megértettem, sőt nagyon tetszettek a matematikai feladatok és jó volt újra elővenni az egyetemi/középsulis tudásom.
Egyetértek a korábbi írásoddal, hogy az első 5 lecke az valahol vízválasztó, mert azért folyamatosan bonyolódik a tananyag és egyben teszteli az emlékezőképességet is, hiszen volt olyan feladat az 5. Leckében aminek a megoldásához a 3. Leckében adtál mankót. (Illetve ennyi feladat közben el lehet dönteni, hogy egyre jobban érdekel és felvillanyoz az egész, vagy egyre jobban untat.)Tetszik, hogy sok apróságot elmondasz, ami teljessé teheti a tudást, valamint, hogy több gyakorló feladat is van, amin KELL gondolkozni, illetve a kvízek zseniálisak, sokszor ott értettem meg fontos részleteket.
2,5 hónap a rekord, ami alatt elvégezték a tanfolyamot. Szeretném megdönteni 🙂

Másoknak azt ajánlom, hogy ha érdeklődik a java programozás iránt, vagy kell a munkájukhoz/karrierjükhöz, akkor először érdemes kitölteni a tesztet, ami alatt már érzi a kitöltő is, hogy érti-e a feladatokat, a leírásokat, vagy egy nagy bonyolult érthetetlen káosz számára az egész és, hogy 10p alatt végez a teszttel, vagy 2 óra alatt. Ha akár 2 óra alatt végez, de jó eredménnyel akkor is érdemes az első 5 leckét átvenni, mert lassú víz is partot mos, de ha ugyanezt 10p alatt oldotta meg, akkor hajrá tanulni kell! Az első 5 lecke átfogó képet ad az alapokról, szerintem amikor valaki ráérez az ízére nem kérdés, hogy várja-e a folytatást.

Enikő új tanulónk

Az volt a tervem, hogy még nem állok neki java-t tanulni, de volt egy erős belső késztetésem, és feltettem magamnak a kérdést: “mennyire szeretnék megtanulni java-ul?” és hogy “milyen áldozatot vagyok hajlandó érte hozni?” . Alapvetően ezen kérdések megválaszolásának az eredménye az előfizetés.

P. Attila, új előfizetőnk

Az ajándék próba idő alatt nagyon megtetszett a webes felület, az oktatási anyag felépítése. Könnyen emészthető, átlátható, ismételhető és gyakorló feladatokkal. Rugalmas, mert akkor tanulok amikor van időm és nem kényszernek érzem a tanulást.

Azoknak akik még nem hozták meg a döntést, csak azt tudom mondani, ha igazán szeretnétek jó programozókká válni, a studicore kiváló segítség ebben! Remélem idővel én is azzá válok. Örülök, hogy rá találtam!

Maximovics Péter

Klement Krisztával egy interjú is megjelent a Codeberry School oldalán, melyben megemlíti Pasztuhov Dániel emailes tanfolyamát. A fejlődésünk nem ált le: ebből az emailes tanfolyamból fejlődött ki a StudiCore Online weben elérhető tanfolyam.

Később másoktól is tanult, rólunk a közös munka befejezése utáni hetekben így nyilatkozott:

“Én annyiszor foglaltam imába a neved, ahány sort leírtunk az órán (és nem volt kevés 240 perc alatt). Ma voltam a webprogramozó képzésen az első PHP órán. A te alapjaid nélkül felsültem volna, de így tudtam tartani a tempót, sőt többször tudtam, mire számítsak, mi fog következni.”

Klement Krisztina Abacusan Oktatási Stúdió, programozásoktató tanára

Ha felkeltettük az érdeklődésed, töltsd ki az “Alkalmas vagy-e programozónak?” tesztünket! Ez a tanfolyamunk felvételi tesztje.