• Programozó akarok lenni!

    Munka mellett. Otthonról. Szabadon.

A mai 30 év feletti munkavállalók nagy százaléka gondolja, úgy, hogy több munkahelye lesz még karrierje során, ám sokan még azt is lehetségesnek tartják, hogy egy teljesen más területen próbálják ki magukat. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy újra a klasszikus oktatásban keresnék az utat egy másod-, harmaddiplomára, inkább alternatív lehetőségeket keresnek, amelyek jobban összeegyeztethetőek jelenlegi munkahelyükkel és családjukkal.

Mindezen szempontokat figyelembe véve alakítottuk ki távoktatási rendszerünket, amely hatékony, ám mégis rugalmas tanulást tesz lehetővé. Nem jelent hátrányt az informatikai tapasztalat hiánya, ám lényeges alapkészséggel rendelkeznie kell annak, aki programozói pályára szeretne váltani. 

Hogy megvan-e benned az, ami a programozáshoz szükséges most könnyen és egyszerűen kideríthető. Próbáld ki rendszerünket 5 napig teljesen ingyen!

Ha belevágsz és később derül ki, hogy mégsem neked való bármikor lemondhatod, nem kell kötbért fizetni vagy végigerőltetni magad, ha már előre kifizettél egy hosszú tanfolyamot.

Vágj bele most!

Az előképzettség és az eddigi munkatapasztalatok inkább majd az elhelyezkedést fogják segíteni, nincsenek befolyással arra, hogy valaki alkalmas-e programozónak, vagy nem. Tanítványaink között akadt már ügyvéd, technikatanár-hangmérnök, közgazdász, kereskedelmi dolgozó, projektmenedzser, CNC-esztergályos, sőt, még CEO is.

Amennyiben megszületett az elhatározás még mindig több lehetőség közül lehet választani: a távoktatás nagy előnye, hogy egyéni tempóban biztosítja a haladás lehetőségét és szabad az időbeosztás is. 

Néha van úgy az ember életében, hogy lépnie kell egy nagyot semmibe. Hérakleitosz mondta: egy dolog állandó, a változás maga.

Mi arra biztatunk téged, hogy legyél bátor és vállalkozó szellemű, hiszen a tanulásba, az önmagad képzésébe fektetett idő és pénz biztosan meg fog térülni.

Hajrá, mi veled vagyunk!

Érdekel a képzés!