2020 online érettségi felkészítő

Az elmúlt pár hét olyan fordulatokat hozott világszerte, ami komoly döntések elé állított mindenkit. Olyan nehézségekkel kell megküzdenünk, amikre nem nagyon voltunk felkészülve. Ebben a helyzetben szeretnénk kivenni mi is a részünket és ott segíteni, ahol tudunk.

Létrehoztunk egy online kurzust az emelt szintű informatika érettségi programozás részéhez.

A felkészítő modul 100% ONLINE és INGYENES.

Online programozásoktatás rendszerünk immár 4. éve működik. Sok száz tanuló tesztelte már a rendszert és tanult meg sikeresen programozni. Ebből készítettünk most egy kivonatot az érettségire készülőknek.
Az érettségi felkészítő modul tartalmaz:

  • Elméleti anyagokat
  • Kvízeket
  • Feladatokat
  • Automata kiértékelőt, amely azonnali visszajelzést ad a feladatok megoldásáról

Első körben 100 főnek tudjuk biztosítani a lehetőséget – a kapacitásunkat igyekszünk bővíteni – a helyeket a regisztráció sorrendjében töltjük fel. (Szeretnénk kérni mindenkit, hogy csak akkor regisztráljon, ha valóban hasznosnak érzi a rendszert és használni fogja, ellenkező esetben inkább adja át a helyet másnak.)

Természetesen várjuk a pedagógusokat is, akár tanulócsoportokat is, hogy minél hatékonyabb legyen a felkészülés az érettségire.

Továbbá várjuk a javaslatokat, ötleteket, kérdéseket és problémákat, amikre megoldást tudnánk adni. Gondolkozzunk együtt!

E-mail: szendrei.veronika@studicore.hu

A kurzusról

Teljesen a programozás alapjaitól indulunk, és Java programozási nyelvet fogunk használni.

Ha nem Javát választottál az érettségin, akkor sincs baj, a megoldás módszere megegyezik az összes választható nyelven. Ha más programozási nyelven lesz neked az érettségi, akkor a választott nyelvre való átállásra majd kell egy kis időt fordítani.

A kurzust úgy állítottuk be, hogy 2020. május 31-ig tudd használni. Amennyiben az érettséginek új időpontja lenne, akkor ahhoz mi is igazodni fogunk.

… és még valami: szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a lehetőséget, hogy kihasználják a rendszerünket, de a szervereink kapacitása véges, ezért arra kérlek, hogy mihamarabb kezdd meg a programozási feladatokra való felkészülést.

Egyrészt programozni megtanulni nem lehet egy hét alatt, akár az emelt szintű érettségiről van szó, akár egy új állás betöltéséről.

Másrészt nem szeretnénk, ha a határidő előtti túlzott terhelés miatt fennakadások lennének a szolgáltatásban. (Éppen ezért korlátoztuk a beengedett tanulók számát).

UPDATE 2020.03.30. Kapacitást bővítettünk, így újabb 100 diákot (és tanárt) tudunk fogadni.

Köszönjük a nagy érdeklődést, reméljük minél többen tudtátok hasznosítani a tanfolyamunkat!
Amennyiben érdekel a következő érettségi felkészítő, írj az Ügyfélszolgálatunkra: info@studicore.hu

Partnereink