Rólunk

A cég 100%-ig magyar tulajdonban, családi vállalkozásként működik, aminek célja az intelligens, jó gondolkodású munkavállalóknak új pályamodellt, pályamódosítási lehetőséget biztosítani. Segítjük őket a tanulásban, építjük az önbizalmukat, és megteszünk mindent a sikerükért. A legfontosabb érték a pozitív szemlélet és a támogatás.

Dream – Do – Succeed

A rendszer teljes felépítése azt a célt szolgálja, hogy munka és család mellett is legyen lehetőség a képzés elvégzésére, ezért a rugalmasság nélkülözhetetlen. Emberközpontú, személyre szabott és családbarát képzési formát kínálunk. Folyamatos támogatás mellett biztosítjuk az egyedi tempójú előrehaladást.

Bisnode elismerés

Büszkék vagyunk arra, hogy a Bisnode cégünket üzleti megbízhatóság szempontjából a magyar cégek felső 9,82%-ába sorolta.

A Bisnode Magyarország Kft. minden évben teljes körű pénzügyi ellenőrzést végez a magyar vállalkozások körében, amelynek során közel 300 hivatalos forrásból elérhető cégadatot vizsgál. A 2018-as évi beszámolók rögzítése után a Bisnode cégminősítő rendszere a magyar piacon működő közel félmillió társaság közül az Ön cégét a pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek közé sorolta. A vizsgálat következtében az Ön cége jogosult a Bisnode Tanúsítványra, amit 18 országban csak a legjobbak birtokolhatnak.

Jelenleg elérhető kurzusaink: