5 hónap alatt programozó lehetsz – állásgaranciával

PROGmasters Java full-stack programozó képzés

Tények

Csoportlétszám: 15-18 fő
Időtartam: 20 héten át napi 8 óra + 2 hét szünet (800 személyes óra)
Elhelyezkedési arány: 97%
Nyílt nap / infó est: 2019. augusztus 27. 18 óra
Jelentkezési határidő: 2019. október 1. (a helyek valószínűleg hamarabb betelnek)
Következő csoport: 2019. november 4.
Kezdő fizetés a képzés elvégzése után: bruttó 350-450 eFt
Plusz ismeretek: csapatmunka és kommunikációs technikák

A képzésről

A PROGmasters képzésére csak az kerülhet be, aki a felvételin már kiérdemli, hogy higgyenek benne, így ha a felvételid sikeres, akkor már szinte új munkahelyed is lett.

Az online tanulással szemben a PROGmasters képzése megadja a csapatban való alkotás élményét, a közösséghez tartozás örömeit.

A képzés maga lépésről lépésre halad, és tartalmazza az összes elméleti és gyakorlati tudnivalót, ami ahhoz kell, hogy értékes tagja lehess leendő cégednek. A programozási ismeretek mellett szó lesz arról is, hogy hogyan működik az internet és benne a te Java-alkalmazásod, hogyan kezelj hatalmas mennyiségű adatot, és hogyan használd fel más programozók munkáját.

A kézzelfogható ismereteken túl improvizációs játékokkal biztosítják a jó hangulatot és a csapatmunka fejlesztését.

Állásgarancia

A PROGmasters képzéséhez állásgarancia jár, így ha a képzés végétől számított 3 hónapon belül nem tudnak neked álláslehetőséget biztosítani, a tanfolyam nettó árának felét visszafizetik.

Képzés díja

A képzés díja 990.000 Ft + ÁFA, vagy halasztott fizetés esetén 87.000 Ft + ÁFA kezdőrészlet majd az új fizetésedből további 18*53.500 Ft + ÁFA.

Programozóknak

Felvételi, ha programozási alapismereteid stabilak

Amennyiben rendelkezel programozási tudással, tehát objektum-orientált programozás használata nélkül meg tudsz írni

 • egy amőbajátékot, mellyel két játékos szöveges képernyőn képes egymással játszani, azaz ismered a
  • függvényeket
  • tömböket
  • vezérlési szerkezeteket
 • ismered a programozási tételeket

bátran részt vehetsz a felvételin.

A képzés kezdetéig meg kell ismerkedned az objektum-orientált programozással is, azaz tisztában kell lenned a következő összetevők használatával:

 • osztály
 • objektum
 • metódusok, adattagok
 • konstruktorok
 • láthatóság
 • öröklés
 • absztrakt osztályok
 • interfészek
 • polimorfizmus

Ha mindez megy, vagy egyedül is képes vagy elsajátítani a kellő mélységben, akkor jelentkezz a PROGmasters felvételire!

Kezdőknek, újrakezdőknek, bizonytalanoknak

Felkészítés, ha kezdő vagy, vagy nem vagy biztos a tudásodban

A PROGmasters programozói képzése nem az alapoktól indul, olyan személyek jelentkezését várják, akik már stabil alapokkal rendelkeznek, így képesek csak 5 hónap alatt mindazt a tudást átadni, ami a sikeres programozókarrier elkezdéséhez szükséges.

Mi, itt a StudiCore-nál tudjuk, hogy nagyon sokan vágynak programozókarrierre úgy, hogy vagy teljesen kezdők, vagy a tudásuk 20 évvel ezelőtti, vagy egyszerűen a rendszerezetlen tanulásnak köszönhetően nem kellően stabil és alapos.

A PROGmasters csapatával egyeztetve teljesen kezdők számára a StudiCore Online rendszerében a következő részek elsajátítása a fontos:

 • felvételihez: 1-11. fejezetek
 • a képzés kezdetéig: 12-23. fejezetek

Amennyiben ezeket a részeket megtanulod, elsajátítod a rendszerünkben, jelentősen megnőnek az esélyed a sikeres felvételire és képzésre.

Tanfolyamunk sajátossága (csak akkor léphetsz a következő fejezetre, ha az előző sikeres volt, amiről egy automata kiértékelőrendszer gondoskodik), pontos tanulási időt nem tudunk mondani, de ha igyekszel, várhatóan 1-4 hónap alatt a végére jutsz ezeknek a részeknek.

A StudiCore felkészítőjéhez először egy rövid alkalmassági teszt kitöltésére van szükség, majd ingyenes hozzáférést kapsz az 1-5. fejezetekhez (két hétre), ezután elő kell fizess a képzésünkre (havidíjas: oktatói segítséggel (Pro – ezt javasoljuk) bruttó 75.000 Ft / hónap, oktatói segítség nélkül (Basic – lehetséges, hogy fontos dolgokon átsiklasz) bruttó 39.000 Ft / hónap.

A kezdéshez töltsd ki a StudiCore felkészítő űrlapot!