Immáron harmadik alkalommal a BrainingHub képzési centrum és a StudiCore együttműködésével, egyedülálló Java alapozó képzés indul novemberben

Mitől különleges a képzés felépítése?

A tanfolyam egyedülállóan ötvözi a tantermi oktatás és otthoni online képzés előnyeit.

Minden tantermi alkalom az online anyag elsajátításával kezdődik, amihez segítségképpen rengeteg mintapélda áll rendelkezésre (otthonról, kényelmesen végezhető folyamat). A tantermi oktatás keretein belül – azaz a 35 kontaktóra alkalmával – a hallgatókkal először átismételik az otthon tanultakat, majd további kérdéseket tehetnek fel az online anyaggal kapcsolatban. A gyakorlati rész során pedig közös kódolásra és önálló feladatokra is sor kerül. Ezzel a módszertannal biztosítják az egyéni és a csoportmunka fejlesztését is.


Kiket várnak?

Mindazokat, akik szeretnék elsajátítani a programozás alapjait, de jobban szeretik, ha élő, személyes kapcsolatot tudnak kialakítani és fenntartani a tanárral, tudnak azonnal kérdezni, és igénylik a nagyobb támogatást az első lépésekhez... vagy csak egyszerűen vágynak a hasonló tudású és érdeklődésű emberek társaságára.
A tantermi órákra ráadásul két hétköznap este kerül sor, tehát munka vagy egyéb napközbeni elfoglaltság mellett is végezhető a tanfolyam. A tantermi alkalmak között pedig rendelkezésre áll a StudiCore online felülete, amiben otthon, kényelmesen lehet elméletet tanulni és mintapéldákon gyakorolni.

Milyen szakmai kvalitásokat sajátítasz el a képzés végére?

  • megtanulod a Java nyelv alapjait, szintaktikáját
  • megismered az alaptípusokat és bonyolultabb adatstruktúrákat is
  • képes leszel egyszerű Java programokat készíteni
  • megalapozod a tudásodat ahhoz, hogy felsőbb szintű struktúrákat, technológiákat tanulhass
  • növeled az esélyed, hogy bejuss karrierlehetőséggel egybekötött 6 hónapos Junior Java képzésre

Fontos információk:

Időtartam: 2018.11.16. – 2018. 12. 17.
Tantermi órák beosztása: 10 alkalom - 35 kontaktóra, hétfőn és pénteken 17:15 - 21:00
Maximum létszám: 20 fő
További információ: http://braininghub.hu/java-alapozo.